Geïsoleerde binnenhokken

Geïsoleerde binnenhokken

Sandwichpaneel dak

Het sandwichpaneel dak is een geïsoleerd paneel die gebruikt wordt als hellend dakpaneel. Deze panelen zijn verkrijgbaar in volgende isolatie dikte: 4 cm De standaardkleur is antraciet grijs (ral 7016). De minimum lengte per paneel bedraagt 2.50 meter. En de maximum lengte bedraagt 13 meter. De nuttige breedte van het paneel bedraagt 1.00 meter Samenstelling paneel: boven: staalplaat, midden: de isolatie, onder: staalplaat.

sandwichpaneel dak

Bijk onze realisaties

Sandwichpaneel

Het sandwichpaneel wand is een geïsoleerd paneel die gebruikt wordt als wandpaneel. Deze panelen zijn verkrijgbaar in volgende isolatie diktes: 4cm, 6cm

De standaardkleur is :

  • Grijs microrib RAL 9006
  • Antraciet plastisol RAL 7016
  • Groen plastisol RAL 6009.

De minimum lengte per paneel bedraagt 2.00 meter. De maximum lengte bedraagt 13 meter. De Nuttige breedte van het paneel bedraagt 1.06 of 1.16 meter. Bestellingen vanaf 100m².

Sandwichpaneel

Lichtstraat

Een klare lichtstraat is een type dakpaneel die natuurlijk daglicht doorlaat. Dit type paneel heeft dan ook als grote voordeel dat het zo de kunstmatige lichtproductie in uw gebouw zal verlagen. Wij kunnen u ook dubbele lichtstraten aanbieden. En dit in 2 versies.

  • De polycarbonaat lichtstraat.
  • Een polyesterboven en -onderplaat met mousse ertussen.
Klare lichtstraat

Bijk onze realisaties

Afwerking profielen.

Om uw dak,deur of wand tot in de puntjes te kunnen afwerken hebben wij ook nog voor u de verschillende afwerkingprofielen. Dit wordt geplaatst om alles mooi op zijn geheel te kunnen afwerken. De standaard afwerkingprofielen zijn: Verstevigde windveer, hoekplaat, druiplijst, U - profielen en binnenhoeken

Al deze afwerkingprofielen zijn leverbaar uit voorraad en dit in volgende Grijs RAL 9006, Antraciet plastisol RAL 7016, Groen plastisol RAL 6009,Wit RAL 9010

Montage: De afwerkingprofielen die doorlopend geplaatst worden, dienen onderling waterdicht afgewerkt en met een overlapping geplaatst te worden. Om waterdicht te maken wordt een afdichtingmastiek (silicone, butyl of andere) gebruikt. De normale overlapping is 10 cm. Bij langsoverlapping bepalen de overheersende wind- en regenrichting de richting van de overlap. De bevestiging gebeurt met zelftappende of zelfborende schroeven met afdichting.

De lengte van een standaard afwerkingprofielen bedraagt 3.00 meter

afwerkingsprofielen

Niet standaard afwerkingprofielen:

In samenspraak met ons kunnen alle profielen op maat (max. lengte 3.00 m/stuk) en volgens opgave van de klant geplooid worden. Op basis van deze opgave wordt een prijs berekend.

standaard afwerkingsprofielen